Pop-Up

Ashley, Robert en Stella hebben met trots deelgenomen aan Masterchef Nederland 2018 op Net5. De MC vrienden hebben besloten om samen voor een aantal weken een pop-up restaurant te openen. Samen hebben zij een 4,5 en 6 gangen menu samengesteld, geïnspireerd op de gerechten die zij tijdens Masterchef met succes hebben gekookt voor de jury. Robert stond in de MC keuken bekend als sauzenkoning en zijn ‘verschillende bereidingen van’ dat zal hij in het verrassingsmenu ook waarmaken. Stella is zeer creatief met desserts en Ashley heeft met succes een aantal vis tartaar gerechten gekookt. Haar signature dish ganzenlever met appel bezorgde de jury en gasten een staande ovatie.

Met trots maken wij bekend dat Robert, Stella en Ashley in de eerste twee weken van Augustus 2018 een eigen pop-up restaurant openen in Kortenhoef, in de buurt van Hilversum.
Het restaurant zal geopend zijn op 3,4,5 augustus en 10,11 en 12 augustus.
*Update 4 en 11 augustus zijn volgeboekt
**Er is altijd een mogelijkheid dat er lastminute reserveringen wegvallen, dus op de dag zelf kunt u nog bellen of langskomen


Het restaurant is het voormalig Asli Solo, in de Kerklaan 8 te Kortenhoef. Hier wordt een van 4,5 of 6-gangen verrassingsmenu door de chefs geserveerd.
4-gangen voor € 45,00
5-gangen voor € 55,00
6-gangen voor € 65,00
Bij het diner is het mogelijk om een wijnen arrangement toe te voegen bij elke gang.
4-gangen wijnarrangement € 25,00
5-gangen wijnarrangement € 30,00
6-gangen wijnarrangement € 35,00
Verder hebben wij koude drankenkaart. Het is mogelijk om diverse soorten wijnen die onze somelier aangeraden heeft bij dit diner per glas te bestellen. Op sommige avonden er is ook een barman die cocktails zal maken!
 
*Voorafgaand aan het menu serveren worden drie amuses geserveerd en een predesert, mogelijk gemaakt door Daelmans stroopwafel
** Er zal ook een vegetarische/veganistische optie beschikbaar zijn.
Reserveren kan via het contactformulier op de homepage, per mail of per telefoon.